28 Haziran 2019 Cuma

Şanlıurfa VIP Transfer Hizmeti


Şanlıurfa VIP Transfer Hizmeti

Şanlıurfa’ya kendi otomobiliniz ya da otobüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Şanlıurfa GAP Havalimanı şehir merkezine yakın olmasından dolayı çok avantajlı bir durumdadır. Eğer Şanlıurfa’ya ulaşımı hava yolu ile tercih edecek iseniz Wincar Oto Kiralama olarak Şanlıurfa VİP Transfer Hizmeti seçeneklerinden de kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Wincar transfer hizmeti sistemi, Şanlıurfa’ya hava ulaşımı ile gelenler için oldukça avantajlı bir hizmettir. Wincar rent a car, hızlı, konforlu, güvenli ve kolay transfer hizmetini her gün geliştirerek daha iyi bir hizmet sağlamayı amaçlamaktadır. Unutmayın ki Şanlıurfa’da lüks bir Transfer hizmeti almayı hedefliyor iseniz ilk tercihiniz daima Wincar Kiralık Araç Firması olmalıdır. 


Şanlıurfa Transfer Hizmeti

Wincar’ın Şanlıurfa VİP Transfer Hizmeti sayesinde sizler de Şanlıurfa Havalimanına geldiğiniz zaman lüks bir araç ile transfer hizmeti alabileceksiniz. Transfer hizmeti, ekonomik olarak seyahatinizin daha güvenli olmasını sağlamaktadır. Bundan dolayı Şanlıurfa’ya geldiğiniz zaman mutlaka Wincar yani bizlerden Transfer Hizmeti için destek isteyebilirsiniz. Şanlıurfa GAP Havalimanından önemli noktalara VİP olarak sağladığımız transfer hizmetini detaylı bir şekilde resmi web sitemiz olan www.wincar.com.tr’den inceleyerek öğrenebilirsiniz. Turizm ulaşımı için önemli bir yere sahip olan Transfer hizmeti Şanlıurfa için daha da bir önem arz etmektedir. Bunun sebebi ise Şanlıurfa her geçen yıl daha da çok turist çekerek kendi turizm imkânlarını ve gelirini genişletmeye devam etmektedir. Wincar, sağladığı tüm hizmetlerde memnuniyeti garanti etmektedir. Özellikle transfer hizmetinde adından çokça bahsettiren Wincar araç kiralama, bu şöhreti güler yüzlülüğüne ve önce müşteri politikasına borçludur.

Şanlıurfa Lüks Transfer Hizmeti

Transfer ulaşım hizmetleri kapsamında tatil programları da her zaman için yerli yerinde olmaya devam etmektedir. Yani devreye sokulacak bir tatil planı için transfer ulaşım hizmetleri her zaman planlı bir şekilde katkı sunmayı sürdürmektedir.
Bir ulaşım sisteminde güvenli seyahat önemli bir husustur. Bu doğrultuda Şanlıurfa VİP Transferi yerli ve yabancı turistlerin her zaman güven noktası olmuş ve olmaya devam etmektedir. Şanlıurfa havalimanı GAP Havalimanı araç transfer hizmetlerini sunan firmalara dilerseniz internet üzerinden veya dilerseniz ilgili araç transfer firmalarına doğrudan telefon yolu ile ulaşabilmektesiniz.

ARAÇ ALMAK MI YOKSA ARAÇ KİRALAMAK MI?


Günümüz şartlarında araç sahibi olmak maddi anlamda zorlamakta. Buna karşın herkesin de araç sahibi olma hayali devam etmektedir. Araç sahibi olmak aracı almak ile bitmiyor. Aracı aldığınızda “Trafik Sigortası, kaskosu, periyodik bakımı, yaz/kış lastikleri” gibi ekstra maliyetleri ile karşı karşıya gelmektesiniz. Bunun yanı sıra aracı kiraladığınız zaman sadece günlük araç kiralama, haftalık araç kiralama, aylık araç kiralama veya uzun süre araç kiralama seçeneklerinden hangisini seçtiyseniz onun kiralama ücretini ödersiniz. Oysa araç kiralamada; sadece yakıt, otoban, köprü, otopark gibi bedelleri ödersiniz. Şirketiniz için araç kiraladıysanız, araç kiralama ücreti faturalı işlem olacağından şirket gideri olarak KDV indiriminde de kullanabilirsiniz.

ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJI VAR MIDIR?


KDV avantajı.
Kasko / Trafik Sigortası ücreti yoktur.
Periyodik Bakım Ücreti yoktur.
Yaz/Kış Lastik masrafı yoktur.
Her yıl aracınız yeni modeli değiştirilir.
NEDEN ARAÇ KİRALAMA?

Aracı satın almak yerine kiraladığınızda; Araç Kiralama Firması olarak sizin yerinize aracın trafik sigortasını, kaskosunu bitiş tarihinde otomatik yenileriz, yaz/kış lastiklerini ilgili zamanlarda değişimi için gerekli randevuları alır ve değiştiririz, araçların teknik periyodik bakımlarının zamanında yapılması için randevu alıp işlemlerin yapılmasını sağlıyoruz.

Ayrıca Kiralık Aracı kullanırken oluşan arıza/kaza gibi öngörülmeyen durumlarda 7/24 operasyon merkezimizi aramalısınız. Biz, sizlerin yolculuğunuza devam etmeniz için çalışıyor olacağız.

ARIZA/KAZA DURUMLARINDA NELER YAPILMALI?


Arıza Durumlarında;

7/24 hizmet veren operasyon merkezimizi aramalısınız.
Operasyon merkezimizin yönlendirmesini takip etmelisiniz.
Araca daha fazla hasar vermemek için hareket ettirmemelisiniz.
Gerekmesi durumunda yolculuğunuza devam etmesi durumunda yedek aracı beklemelisiniz.
Kaza Durumlarında;

7/24 hizmet veren operasyon merkezimizi aramalısınız.
Rapor tutturmalısınız. ( Tek taraflı ise polisi -155- aramalı, çift taraflı ise karşı taraf ile Kaza Tespit Tutanağı’nı doldurmalısınız. )
Operasyon merkezimizin yönlendirmesini takip etmelisiniz.
Araca daha fazla hasar vermemek için hareket ettirmemelisiniz.
Gerekmesi durumunda yolculuğunuza devam etmesi durumunda yedek aracı beklemelisiniz.
Araç kiraladığınızda sadece siz keyfini sürün gerisi bizde…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...