17 Ocak 2019 Perşembe

Karaköprü Araç Kiralama 0414 313 43 43

KARAKÖPRÜ ARAÇ KİRALAMA

Karaköprü Araç Kiralama firması olan Wincar ile müşteri memnuniyetini her zaman üst sıralarda tutan ender firmalardan biridir. Kurulduğu günden bugüne kadar uygun ve kaliteli hizmet sunan firmamız sektöre liderlik yapmaktadır. Karaköprü Araç Kiralama yenilenen araçlarıyla siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz. Wincar firmamız  siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğu kusursuz hizmet anlayışı ile müşterilerine verdiği güven ve kaliteli anlayışı ile hemen hemen her bütçeye uyguladığı uygun fiyat politikası ile adından sıkça söz ettirmektedir. Kiralama yaparken firmamıza Online olarak rezervasyon yapabilir veya kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Firmamızdan kiraladığınız araç iç hatlar geliş kapısında hazır şekilde sizleri bekliyor olacaktır.
Wincar olarak bizler de araç kiralama sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz ve bu hizmeti vermekten gurur duymaktayız. Her türlü bütçeye uygun bir şekilde 100% Full kaskolu araçlarımız bulunmaktadır. Bizlere ulaşarak bütçenize uygun olan aracı kiralayarak dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kaskolu araçlarımız sayesinde herhangi bir kaza durumda cebinizden hiçbir şekilde para çıkmayacaktır ve kaza masrafları kaskomuz tarafından sağlanacaktır.
Sektörümüzde kaliteli olmanın, müşteri memnuniyetine önem vermenin değerini bildiğimiz için vizyonumuza ilk günden beri kaliteyi ve sizlerin memnuniyetini kattık. Piyasaya oranla daha uygun fiyatlı olduğumuzu söylemekten asla çekinmiyoruz. Yenilikçi, sorunlarınıza hızlı yanıt veren yapımızla, binek araç kiralama, VIP araç kiralama, havaalanı transferi v.b hizmetlerimizle her daim bir telefon kadar uzağınızdayız. Şanlıurfa'da araç kiralama firmaları yazdıysanız, mutlaka bu makalemize ulaşacaksınız.

KARAKÖPRÜ OTO KİRALAMA

İlçemiz Şanlıurfa sınırları içerisinde bulunan Haliliye ve Eyyübiye ile birlikte büyükşehir ilçelerinden biridir. Kuzeyinde Siverek ve Hilvan, Kuzey batısında Bozova, Doğusunda Viranşehir, Güneyinde Eyyübiye ve Haliliye İlçeleri ile çevrilidir. Şanlıurfa 37,8 kuzey enlem ve 38.46 doğu boylamındadır. Ceylanpınar'ın doğusunda yer alan Aşağı Hümerra Köyü ile en batıdaki Halfeti İlçesi arasında 2 derece 30 dakikalık meridyen farkı vardır. Bu da, 10 dakikalık bir saat farkı etmektedir. Şanlıurfa’nın ortalama yükseltisi 518 metredir. Şanlıurfa doğuda Mardin, batıda Gaziantep, kuzeybatıda Adıyaman, kuzeybatıda Diyarbakır, illeri ile çevrilmiştir
Karaköprü Araç Kiralama

Karaköprü araç kiralama



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...