10 Haziran 2019 Pazartesi

Araç Kiralama Firması Haliliye


Araç Kiralama Firması Haliliye

Araç Kiralama Firması Haliliye olarak Şanlıurfa’mızda bulunan tarihi yerleri gezmek ve tatilinizin daha zevkli, eğlenceli, güvenli geçmesi için bölge bulunan rent a car firmalarından en uygun fiyatlara hizmet vermeyi amaçlıyoruz Araç Kiralama Firması Haliliye siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti, yüksek kalitede vermeyi hedefine koymuştur. Araç Kiralama Firması Haliliye kurulduğundan günümüze müşteri memnuniyetini de vazgeçilmez ilkelerinin arasına almıştır.


ARAÇ ALMAK MI YOKSA ARAÇ KİRALAMAK MI?

Günümüz şartlarında araç sahibi olmak maddi anlamda zorlamakta. Buna karşın herkesin de araç sahibi olma hayali devam etmektedir. Araç sahibi olmak aracı almak ile bitmiyor. Aracı aldığınızda “Trafik Sigortası, kaskosu, periyodik bakımı, yaz/kış lastikleri” gibi ekstra maliyetleri ile karşı karşıya gelmektesiniz. Bunun yanı sıra aracı kiraladığınız zaman sadece günlük araç kiralama, haftalık araç kiralama, aylık araç kiralama veya uzun süre araç kiralama seçeneklerinden hangisini seçtiyseniz onun kiralama ücretini ödersiniz. Oysa araç kiralamada; sadece yakıt, otoban, köprü, otopark gibi bedelleri ödersiniz. Şirketiniz için araç kiraladıysanız, araç kiralama ücreti faturalı işlem olacağından şirket gideri olarak KDV indiriminde de kullanabilirsiniz.


ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJI VAR MIDIR?

KDV avantajı.
Kasko / Trafik Sigortası ücreti yoktur.
Periyodik Bakım Ücreti yoktur.
Yaz/Kış Lastik masrafı yoktur.
Her yıl aracınız yeni modeli değiştirilir.

NEDEN ARAÇ KİRALAMA?

Aracı satın almak yerine kiraladığınızda; Araç Kiralama Firması olarak sizin yerinize aracın trafik sigortasını, kaskosunu bitiş tarihinde otomatik yenileriz, yaz/kış lastiklerini ilgili zamanlarda değişimi için gerekli randevuları alır ve değiştiririz, araçların teknik periyodik bakımlarının zamanında yapılması için randevu alıp işlemlerin yapılmasını sağlıyoruz.

Ayrıca Kiralık Aracı kullanırken oluşan arıza/kaza gibi öngörülmeyen durumlarda 7/24 operasyon merkezimizi aramalısınız. Biz, sizlerin yolcuğunuza devam etmeniz için çalışıyor olacağız.

ARIZA/KAZA DURUMLARINDA NELER YAPILMALI?

Arıza Durumlarında;

7/24 hizmet veren operasyon merkezimi aramalısınız.
Operasyon merkezimizin yönlendirmesini takip etmelisiniz.
Araca daha fazla hasar vermemek için hareket ettirmemelisiniz.
Gerekmesi durumunda yolculuğunuza devam etmesi durumunda yedek aracı beklemelisiniz.

Kaza Durumlarında;

7/24 hizmet veren operasyon merkezimizi aramalısınız.
Rapor tutturmalısınız. ( Tek taraflı ise polisi -155- aramalı, çift taraflı ise karşı taraf ile Kaza Tespit Tutanağı’nı doldurmalısınız. )
Operasyon merkezimizin yönlendirmesini takip etmelisiniz.
Araca daha fazla hasar vermemek için hareket ettirmemelisiniz.
Gerekmesi durumunda yolculuğunuza devam etmesi durumunda yedek aracı beklemelisiniz.

Araç kiraladığınızda sadece siz keyfini sürün gerisi bizde…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...