27 Haziran 2019 Perşembe

Şanlıurfa Transfer Hizmeti


Şanlıurfa Transfer Hizmeti

Şanlıurfa’da havaalanı, havalimanında transfer hizmeti artık Wincar sayesinde hem hızlı hem de çok kolay. Wincar 20 yıldır ŞanlıurfaTransfer Hizmeti sağlamaktadır ve halen bu hizmeti sağlamaya devam etmektedir. Bizlerden alacağınız transfer hizmeti ile Şanlıurfa tatilinizi, gezinizi daha keyifli ve hızlı bir hale getirebilirsiniz. Transfer hizmetini aldıysanız aracınız sizin belirlediğiniz saatte Şanlıurfa GAP Havalimanı önünde bekliyor olacaktır. İşinde tecrübeli şoförlerimiz ve son model araçlarımız ile Şanlıurfa’da siz değerli müşterilerimize sağladığımız transfer hizmeti yanında birde Şanlıurfa Rent A Car, Şanlıurfa Araç Kiralama, Şanlıurfa Şoförlü Araç Kiralama gibi daha birçok hizmeti profesyonel ekibimizle sizlere sunmaktayız.

Şanlıurfa GAP Havalimanı

Şanlıurfa/GAP Havaalanı sivil kategoride olup; 2007 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Merkeze olan uzaklığı 35 kilometredir. Apronun maksimum kapasitesi 11 uçak olup 12000m²’lik terminal binası ile hizmet vermektedir. VOR, DME, NDB ve ILS gibi birçok güvenlik cihazlarına sahiptir. Bizler de Wincar olarak havalimanından sizlere transfer hizmeti en iyi şekilde sağlamaya çalışmaktayız. Dilerseniz ilgili telefon numaralarımız ile bizlere ulaşarak rezervasyon yaptırabilir veya resmi web sitemiz üzerinden Online bir şekilde 3D Secure güvenlik sistemi güvencesi ile ödeme yaparak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Şanlıurfa Araç Kiralama

Şanlıurfa’da dilediğiniz şekilde dolaşmak, gezmek veya iş amacı için illa araç sahibi olmanız gerekmez. Wincar Şanlıurfa şoförlü araç kiralama hizmeti, sizlere hem 2019 model araçlarımızdan dilediğinizi seçerek kiralama fırsatı verir hem de bu hizmeti şoförlü olarak sunmaktadır. Ehliyetiniz yok ise ya da araç kullanmak için belli başlı sağlık sorunlarınız var ise bu hizmet sizin için fırsat olacaktır. Dilediğinizde seçmiş olduğunuz kiralık araç, adresinize kadar gelecek ve ayrıca profesyonel şoförlerimiz ile de şoför hizmeti sunmaktayız. Şanlıurfa’da size sunulan bu hizmet oldukça uygun fiyatlar içermektedir. Bizlerde Wincar şoförlü araç kiralama olarak sizlere 2019 model araçlarımızı sunarak bunlar arasından dilediğinizi seçerken kullanım amacınıza göre uygun olanını seçmenizi firma olarak tavsiye ederiz. Firmamızdan talep etmiş olduğunuz son model araçlar arasından seçim yaparken eğer karar veremiyorsanız yıldır Wincar Şanlıurfa Transfer Hizmeti ile iletişime geçerek müşteri temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...