7 Şubat 2020 Cuma

Şanlıurfa Havalimanı Oto Kiralama

Şanlıurfa Havalimanı Oto Kiralama



Şanlıurfa Havalimanı Oto Kiralama hizmetinde; “Siz değerli müşterilerimizi rahatlık ve kalite ile buluşturmak için” profesyonel ekibimizle her daim çok çalışıyoruz. Şanlıurfa Havalimanına gerek iş için gerekse gezi amaçlı gelen müşterilerimizin oto kiralama taleplerini haftanın her günü, günün her saati kesintisiz hizmet politikamızla karşılıyoruz.


Neden Şanlıurfa Havalimanı Oto Kiralama?

Şanlıurfa Havalimanı Oto Kiralama olarak oto kiralama sektöründe 20 yılı aşkın süredir kalıcı firma olmamızı sağlayan en önemli kriterlerimiz şunlardır; güvenilir, güler yüzlü ve yenilikçi hizmet verme anlayışımızın olmasıdır. Sorunsuz hizmet verebilmemizi sağlayan diğer etken ise, geniş oto filosuna sahip olmanın yanı sıra her bütçeye hitap edecek şekilde araçlara sahip olmamızdır. Oto Filomuzu; ekonomik, orta, üst sınıf araçlar ile donatarak sizlere daha çok seçenek sunmayı amaçlamakla kalmadık yakıt türü (benzin/dizel) ve vites türü (manuel/otomatik) olaraktan çeşitlendirerek fiyatlar konusunda da daha çok seçenek sunmayı hedefledik.


Günlük, Haftalık, Aylık yanı sıra Şoförlü Araç Kiralama ve transfer hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için yapmanız gereken web sitemiz wincar.com.tr üzerinde ya da telefonlarımızdan bizlere ulaşacak organizasyonunuzu sağlayınız. Diğer yandan Şanlıurfa’daki merkez veya Havalimanı oto ofislerimizden de kiralayabilirsiniz.
Sitemizde gördüğünüz; araç marka, model, yakıt ve vites türü seçeneklerini işaretleyerek hem oto müsait durumunu hem de maliyetini oto kiralamadan görebileceksiniz. Oto kiralama teslim alım esnasında sorun yaşamamak için bebek koltuğu ve/veya ek şoför bilgisi seçenekleri işaretlemeyi atlamamanızı öneririz. Telefon ile bize ulaştıysanız istemiş olduğunuz özellikleri yetkilimize belirtmemiz yeterlidir. Şimdi size kalan tek şey; kiralık oto teslim alacağınız gün ve saatte belirttiğiniz yerde olmanızdır ki biz sizi orada bekliyor olacağız.
Kiralık oto teslim alacağınız ve teslim edeceğiniz tarihi, saati ve yeri belirterek yapmış olduğunuz rezervasyon işlemini için yapacağınız tek bir işlem, web sitemizden seçenekleri işaretleyerek görmüş olduğunuz oto kiralama bedeli veya telefonda yetkilimizin size iletmiş olduğu oto kiralama bedeli; web sitemiz üzerinden online yapabileceğiniz gibi ofislerimizden kiralık aracı teslim alırken nakit, kredi kartı, havale veya EFT seçeneklerinden birisiyle yapabilirsiniz.
Araç Kiralamanın Faydaları Nelerdir?

Herkes hususi oto olmasını arzu eder. Kiralık oto ile hususi araç sahibi olabilirsiniz. Oto satın almanıza gerek yok. Böylelikle oto için yaptıracağınız kasko ve trafik poliçesi, yazlık/kışlık lastik değişimi ve de rutin bakım masrafından kurtulmuş olursunuz. Siz sadece oto günlük kullanım, otoban, köprü, otopark, yakıt bedelini ödersiniz.
Araçları sunmak bizden Şanlıurfa’mızın keyfini sürmek sizden.
  • BEBEK KOLTUK SEÇENEĞİ

  •  
  • HGS SEÇENEĞİ

  •  
  • FERDİ KAZA SİGORTASI SEÇENEĞİ

  •  
  • TAM KASKO SEÇENEĞİ

  •  
  • AYLIK ARAÇ KİRALAMA SEÇENEĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...