17 Ocak 2019 Perşembe

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama 0414 313 43 43

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Şanlıurfa seyahatinizin başlangıç yeri olan Şanlıurfa Gap Havalimanı ise tatilinizin veya keşiflerinizin güvenli ve konforlu olabilmesi için Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama hizmetinden yararlanmayı unutmayın. Wincar ile gönül rahatlığıyla oto kiralama gerçekleştirebilirsiniz. Wincar olarak için araç filomuzdan en uygununu seçebiliriz. Şanlıurfa seyahatinizin başlangıcı ise keşfinizi Wincar ile kolayca yapabilirsiniz.
Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama hizmeti alacağınız zaman web sayfamız üzerinden Online şekilde araç rezervasyonu yapabilirsiniz. Firmamızda hemen hemen her bütçeye uygun olacak şekilde araç kiralaması yapılmaktadır araçlarımız bütünü full kaskolu olup her hangi bir kaza durumunda direkt olarak firmamızı aramanız haricinde ekibimiz sizlere yardımcı olacaktır.
Şanlıurfa’da Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Öncelikle Wincar ile araç kiralama yaparken içinizin rahat olması gerekmektedir. Wincar tüm müşterilerine bu güvenceyi sağlamaktadır. Sorunsuz bir kiralamanın başlıca temeli budur.  Bunun için araba kiralayacağınız şirkete güvenmek çok önemli bir husustur. Firmadan araç kiralamadan önce bir araştırma yapınız söyledikleriyle yaptıkları ne tutarda olduğunu sizler değerlendirin bizler Wincar ailesi olarak müşteri memnuniyetini güvenliğini her zaman üst planda tutmaktayız ve birinci esasımız bundan ibarettir. Her Şanlıurfa araç kiralama firması farklı kampanyalar sunar kimi firma düşük bütçe kimi firma büyük bütçe talep eder fakat burada dikkat edilmesi gereken şey ucuz etin yahnisinin nasıl olduğunun bilinmesidir. O yüzden kalite konfor ve güven olmazsa olmazınız olmasıdır. Bir firmadan araç kiraladım diye sevinirken araçta yaşayacağınız sorunlar hevesinizi kursağınızda bırakmamalıdır bunun için önce güven sonra kalite gelmektedir. Şanlıurfa’da araç kiralama hizmeti alacağınız zaman firmanın avantajlarına göz atın araç filosunu bakın eğer uymayan bir şeyler var ise kesinlikle kiralama yapmamanızı öneririz.

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama Wincar

Şanlıurfa/GAP Havaalanı sivil kategoride olup; 2007 yılında hizmete girmiştir. Şehre uzaklığı 35 km`dir. Apron kapasitesi 11 uçak olup 12000m²`lik terminal binası ile hizmet vermektedir. VOR, DME, NDB ve ILS seyrüsefer yardımcı cihazlarına sahiptir.
Wincar Araç Kiralama

ŞANLIURFA’DA GEZİLECEK BAZI BÖLGELER

Balıklıgöl (Halil-ür Rahman Gölü) 

Şanlıurfa bir inanç turizmi şehridir. Birçok önem taşıyan nokta var ama aralarında en ünlüsü Şanlıurfa’nın simgesi haline gelmiş Balıklıgöl’dür. Hikâyesi çok bilindik ama yine de anlatalım: Hz. İbrahim putperestliğe karşı mücadeleye başlayınca döneminin Kralı Nemrut tarafından yakalanır ve şu anki gölün olduğu alanda dev bir ateş yaktırılarak yukarıdaki bir tepeden mancınıkla içine atılır. İşte tam o anda Allah tarafından ateşe “Ey ateş, İbrahim’e karşı serin ve selamet ol”‘ emri verilmesi üzerine ateş suya, odunlar da balığa dönüşür. Bugün buraya geldiğinizde hem gölü turlayabiliyor hem de balıkları besleyebiliyorsunuz

Ayn Zeliha Gölü 

Burası da Balıklıgöl’ün bitişiğindeki Ayn Zeliha Gölü. Nemrut’un evlatlık kızı Zeliha da Hz. İbrahim’e hem âşık olduğundan, hem de ona inandığından, kendisini onun peşinden ateşe atar, orada da bu göl oluşur.

Eyyüp Peygamber Makamı ve Camisi

Şanlıurfa “Peygamberler Şehri” olarak biliniyor. Diyarbakır da aynı şekilde anıldığından bu çok polemikli bir konu. Hz. Eyyüp’ün hastalığı süresince kaldığı çile mağarası ile hastalığı esnasında tedavi olduğu belirtilen su kuyusu ve Eyyüp peygamberin sırtını dayadığı sabır taşı da burada. Kuran’da denilene göre, Hz. Eyyüp peygamber, cüzzam hastalığına yakalanır, eşi ile beraber Şanlıurfa merkezde bulunan bir mağarada inzivaya çekilip çile çekerek Allah’a ibadet eder. Sonunda bu sabır örneği karşısında Allah tarafından Eyyüp Peygamber’e şifalı su gönderilir. Hz. Eyyüp Makamı bugün Şanlıurfa merkezdeki inanç turizminin en popüler uğrak noktalarından biri.
Şanlıurfa’nın her köşesi sizi ayrı bir hikâyeyle buluşturuyor. Tarihe ve farklı kültürlere yolculuk yapmanızı sağlayan ilçeleriyle Şanlıurfa’nın görülmesi gereken çok yer var.

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...