17 Ocak 2019 Perşembe

Şanlıurfa Havalimanında Araç Kiralama 0414 313 43 43

ŞANLIURFA HAVALİMANINDA ARAÇ KİRALAMA

Wincar kurulduğu yıldan bu zamana kadar Şanlıurfa Araç Kiralama sektöründe öncü kuruluşlardan birisi olmayı hedefleyen Wincar Şanlıurfa’nın  en büyük firmalarından bir tanesidir. Wincar kaliteli hizmetleriyle  Şanlıurfa Araç Kiralama  filosunda bakımlı ve son model marka araçlarıyla  sizlere  en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Araç kiralamada  Avrupa standartlarında hizmet vererek farkındalığını her zaman üst seviyelere çıkartarak kendisini belli etmiş ender firmalardan bir tanesidir.
Şanlıurfa Havalimanında Araç Kiralama firmalarından bir tanesi olan Wincar ile sizlere kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Firmamız size otomobil kiralama hizmeti sunmasının yanı sıra tecrübeli ve geniş araç filosuyla  destek vermektedir. Bunu sadece iş olarak düşünmeyin gezi seyahatleriniz için uygun koşulları oluşturabilirsiniz ve kiralama yaptıktan sonra Şanlıurfa’nın tarihi güzelliklerini keşfe çıkarabilirsiniz. Şanlıurfa Havalimanında Araç Kiralama firması olarak her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Şanlıurfa’ya ulaşım kara ve hava yoluyla sağlanmaktadır. Urfa Havalimanından Gap havalimanı araç kiralama servisi ile web sayfamız üzerinden yapacağınız rezervasyon sonrası kiraladığınız araç havalimanı çıkış kapısında hazır bir şekilde bekliyor olacaktır. Araç kiralama firması olarak en geniş araç yelpazesine sahip olan firmamız uzman kadromuz ile sizleri bekliyoruz. Her bütçeye uygun, yeni model araçlarımız ile sizlere hizmet vermekten büyük bir onur ve zevk duymaktayız.

WİNCAR İLE HAVALİMANI ARAÇ KİRALAMA 

Wincar firmamız  siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğu kusursuz hizmet anlayışı ile müşterilerine verdiği güven ve kaliteli anlayışı ile hemen hemen her bütçeye uyguladığı uygun fiyat politikası ile adından sıkça söz ettirmektedir. Wincar, tüm hizmetlerinde kalite, güven ve samimiyet her zaman  ön planda tutulmaktadır. Araç kiralama firması  araç kiralama konusunda tüm rakiplerine fark atarak geride bırakan ayrıca uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun kaskolu arabalarımız ve fiyatlandırmamız bulunmaktadır.
Wincar Araç Kiralama
Şanlıurfa/GAP Havaalanı sivil kategoride olup; 2007 yılında hizmete girmiştir. Şehre uzaklığı 35 km`dir. Apron kapasitesi 11 uçak olup 12000m²`lik terminal binası ile hizmet vermektedir. VOR, DME, NDB ve ILS seyrüsefer yardımcı cihazlarına sahiptir.

şanlıurfa havalimanında araç kiralama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...