11 Şubat 2020 Salı

Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car

Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car



Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car hizmetinde; Kalitemizden ödün vermeden “Siz değerli müşterilerimizi rahatlık ve kalite ile buluşturmak için” profesyonelliği ayağınıza getirmek için daima çok çalışıyoruz. Şanlıurfa Havaalanına gerek iş için gerekse gezi amaçlı gelen müşterilerimizin Rent A Car taleplerini haftanın her günü, günün her saati kesintisiz hizmet politikamızla karşılıyoruz.


Neden Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car?


Şanlıurfa Havalimanı Rent A Car olarak araç kiralama sektöründe köklü ve kalıcı firma olmamızı sağlayan en önemli kriterlerimiz; güvenilir, güler yüzlü ve yenilikçi hizmet verme anlayışımızın olmasıdır. Sorunsuz hizmet verebilmemizi sağlayan diğer etken ise, geniş Rent A Car filosuna sahip olmanın yanı sıra her bütçeye hitap edecek şekilde araçlara sahip olmamızdır. Araç Filomuzu; ekonomik, orta, üst sınıf araçlar ile donatarak sizlere daha çok seçenek sunmayı amaçlamakla kalmadık yakıt türü (benzin/dizel) ve vites türü (manuel/otomatik) olaraktan çeşitlendirerek fiyatlar konusunda da daha çok seçenek sunmayı hedefledik.



Aylık, Haftalık, Günlük yanı sıra Şoförlü Rent A Car ve transfer hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için yapmanız gereken web sitemiz wincar.com.tr üzerinde ya da telefonlarımızdan bizlere ulaşacak organizasyonunuzu sağlamanızdır. Diğer yandan Şanlıurfa’daki merkez veya Havaalanı ofislerimizden de Rent A Car kiralayabilirsiniz.
Sitemizde gördüğünüz; Araç marka, model, yakıt ve vites türü işaretleyerek hem Rent A Car müsaitlik durumunu hem de maliyetini aracı kiralamadan görebileceksiniz. Kiralık aracı teslim alım esnasında sorun yaşamamak için bebek koltuğu ve/veya ek şoför bilgisi işaretlemeyi atlamamanızı öneririz. Telefon ile bize ulaştıysanız istemiş olduğunuz özellikleri yetkilimize belirtmemiz yeterlidir. Şimdi size kalan tek şey; kiralık aracı teslim alacağınız gün ve saatte belirttiğiniz yerde olmanızdır ki biz sizi orada bekliyor olacağız.
Rent A Car teslim alacağınız ve teslim edeceğiniz tarihi, saati ve yeri belirterek yapmış olduğunuz rezervasyon işlemini için yapacağınız tek bir işlem, web sitemizden işaretleyerek görmüş olduğunuz Rent A Car bedeli veya telefonda yetkilimizin size iletmiş olduğu Rent A Car bedeli; web sitemiz üzerinden online yapabileceğiniz gibi ofislerimizden Rent A Car teslim alırken nakit, kredi kartı, havale veya EFT seçeneklerinden birisiyle yapabilirsiniz.

Araç Kiralamanın Faydaları Nelerdir?

Herkes hususi aracının olmasını arzu eder. Rent A Car hususi araç sahibi olabilirsiniz. Araç satın almanıza gerek yok. Böylece araç için yaptıracağınız kasko ve trafik poliçesi, yazlık/kışlık lastik değişimi ve de rutin bakım masrafından kurtulmuş olursunuz. Siz sadece aracın günlük kullanım, otoban, köprü, otopark, yakıt bedelini ödersiniz.
Araçları sunmak bizden Şanlıurfa’mızın keyfini sürmek sizden.
  • BEBEK KOLTUK SEÇENEĞİ
  •  
  • HGS SEÇENEĞİ
  •  
  • FERDİ KAZA SİGORTASI SEÇENEĞİ
  •  
  • TAM KASKO SEÇENEĞİ
  •  
  • AYLIK ARAÇ KİRALAMA SEÇENEĞİ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rent A Car Eyyübiye

Rent A Car Eyyübiye Rent A Car Eyyübiye  olarak otoparkımızı siz değerli müşterilerimiz için her yıl yenilemekle kalmıyor, araç sınıfı, ya...